Kamuoyu ve Toplum Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi -

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri İstanbul Sinema Müzesi'ni ziyaret etti

1.   Kamuoyu ve Toplum Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
  2. Haberler

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, "Sinemada Halkla İlişkiler ve Reklam" dersi kapsamında İstanbul Sinema Müzesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

İstanbul Beyoğlu'ndaki Sinema Müzesi gezisi İstanbul Gelişim Üniversitesi, İGMYO  Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Meltem İşler Sevindi önderliğinde gerçekleştirildi. Öğr. Gör. Atilla Akalın ve Öğr. Gör. Murat Çil'in de katıldığı müze gezisinde öğrenciler Türk Sineması tarihi hakkında bilgi alırken, çalışmaları yerinde görme fırsatı buldu.